Hoe Spieren op te Bouwen? Probeer dit te Doen!

HOE SPIER OP TE BOUWEN

Het hebben van een gespierd lichaam is waarschijnlijk de trots van de meeste mannen. Het vergroot niet alleen het zelfvertrouwen, spieren weerspiegelen ook een gezond lichaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mannen willen weten hoe ze de spiermassa effectief kunnen vergroten.

Een lichaam krijgen met een goede spiervorm is niet alleen door veel te eten en onzorgvuldig te sporten. Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten als je goede spieren wilt hebben. Dus, weet jij hoe je de mannelijke spiermassa kunt vergroten?

Hoe mannelijke spiermassa te vergroten

Om spiermassa te kunnen vergroten, moet u een evenwicht bewaren tussen binnenkomende calorieën en verbrande calorieën. Probeer daarom enkele van de volgende tips toe te passen om de spiermassa te vergroten.

1. Consumeer eiwitten

U weet waarschijnlijk al dat de belangrijkste bouwsteen van het lichaam die wordt gebruikt om weefsels en spieren op te bouwen en te onderhouden, eiwit is.

Deze voedingsstof wordt ook door het lichaam gebruikt om spieren op te bouwen. Maar liefst 90 procent van het eiwitgehalte in voedsel wordt door het lichaam opgenomen om beschadigde spieren op te bouwen en te herstellen.

Bij het consumeren van eiwitbronnen zullen spijsverteringsenzymen in de maag en darmen eiwitten afbreken in kleine delen in de vorm van aminozuren.

Deze aminozuren worden later door het lichaam opgenomen en gebruikt om spieren te versterken.

Daarom is het belangrijk om, als je spiermassa wilt opbouwen, te letten op je dagelijkse eiwitbehoefte, samen met de hoeveelheid andere macronutriënten.

2. Maak een calorietekort

Het instellen van een calorietekort betekent dat u het aantal calorieën per dag moet verminderen om af te vallen. Dit doe je door minder calorieën te eten, vaker/intensiever te sporten of een combinatie van beide.

Het calorietekortsysteem helpt het lichaam het metabolisme van het lichaam te versnellen om vet kwijt te raken, terwijl het proces van het afbreken van eiwitten wordt vertraagd. Deze effecten hebben uiteindelijk invloed op het vermogen van het lichaam om effectief spieren op te bouwen.

Probeer een gematigd calorietekort te implementeren, namelijk het verminderen van ongeveer 20 tot 25 procent van de dagelijkse caloriebehoefte in uw dieet, waardoor u vet kunt verliezen terwijl u spieren opbouwt.

3. Focus op de grote spieren

Om spieren op te bouwen, moet u zich concentreren op het trainen van grote spiergroepen zoals de borst, rug en benen. Om je spieren sterker en effectiever te maken, kun je squats, deadlifts, bankdrukken, pull-ups, dips en bend-overs doen.

Doe de oefening voor 2-3 sets van 6-12 herhalingen en rust 30 tot 60 seconden voor elke set.

Als u echter een beginner bent die nog nooit met gewichten heeft getraind, hoeft u dit niet te forceren. Doe eerst oefeningen volgens uw mogelijkheden, nadat u eraan gewend bent geraakt, verhoogt u het volume en de intensiteit.

4. Kies voor Intervaltraining met Hoge Intensiteit

Naast regelmatige lichaamsbeweging, is de manier om vet te verbranden en tegelijkertijd spieren op te bouwen het combineren van de krachttraining van uw keuze, of het nu gaat om gewichtheffen of squats, met intervalcardio met hoge intensiteit, ook wel Hoge intensiteit interval training genoemd, gedurende ongeveer 10 tot 20 uur. minuten. De combinatie van deze twee verschillende soorten oefeningen helpt om effectiever vet te verbranden, zelfs nadat u klaar bent met trainen.

Hoge intensiteit interval training-trainingssessies kunnen bestaan uit een breed scala aan cardiotrainingen, die gedurende langere tijd 3 tot 6 dagen per week moeten worden gedaan. Bijvoorbeeld 45 minuten lopen op een loopband in combinatie met drie keer per week trainen met gewichten. Ondertussen zijn hardlopen en fietsen in de buitenlucht cardio-oefeningen met een hoge intensiteit die buiten de vrije training om moeten worden gedaan, wat ongeveer 2 tot 3 keer per week is.

5. Verander routinematig het type oefening

Dit is iets dat zelden wordt gerealiseerd. De juiste manier om vet te verbranden is door het type oefening te veranderen. Naarmate de tijd verstrijkt, zal het lichaam wennen aan de oefeningen en bewegingen van uw sport, dat is alles. Daarom is het belangrijk om routinematig het type oefening te variëren om verschillende spieren te trainen en verschillende voordelen te blijven halen uit de oefening die je doet.

Probeer elke 4 tot 6 weken van type oefening te veranderen. De gemakkelijkste manier is om de intensiteit van de trainingssessie te verhogen, de rusttijd te veranderen, de belasting te variëren, de bewegingssnelheid te verhogen en gecombineerde oefeningen met andere soorten sporten te doen.

6. Zorg voor voldoende rust

Om uw doelen te bereiken, hoeft u zich niet te veel in te spannen door zeven dagen per week te trainen. Het herstelproces is net zo belangrijk als training. Een van de belangrijke herstelprocessen is voldoende slaap.

Slaap is erg belangrijk om uit te rusten en spierweefsel te herstellen dat tijdens inspanning vermoeid en beschadigd kan raken. Met voldoende slaap maximaliseert het het trainingsproces dat je eerder hebt doorstaan.

Daarom is slaap ook een manier om vet te verbranden en te helpen bij spierverwerking. Bovendien helpt het het lichaam ook om uw volledige kracht te herstellen en spierpijn tijdens het sporten te verlichten.

7. Neem spieropbouwende supplementen

TestoPrime is een natuurlijk supplement dat de testosteronspiegel op natuurlijke wijze verhoogt. Testosteron is een anabool hormoon dat het proces van spiergroei kan helpen.

Wanneer u een testosteronboostersupplement zoals TestoPrime probeert te gebruiken, heeft dit het voordeel dat het de eiwitsynthese verhoogt, zodat het een rol speelt bij de spiergroei van de consument.

Dit zijn de voordelen die TestoPrime u biedt:

 • Verhoog de testosteronniveaus tot 44%
 • Vermindert stress tot wel 71,6%
 • Verhoog de sterkte tot 92,2%
 • Verminder het totale lichaamsvet tot wel 16%
 • Zet vet om in energie tot 12%
 • Verhoog de spiergroei tot 138,7%

Achter de buitengewone voordelen die TestoPrime biedt, gaan natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit schuil die de sleutel vormen tot het succes van dit supplement.

Dit zijn natuurlijke ingrediënten van Testoprime:

 • Groene thee-extract 4000 mg
 • Vitamine D
 • D-asparaginezuur 2000mg
 • Fenegriek 800mg
 • Granaatappelextract 4000mg
 • Panax Ginseng 8000 mg
 • Zink 40 mg
 • Ashwagandha-extract 668 mg
 • Vitamine B6 5,6 mg
 • Extract van zwarte peper
 • Knoflookextract 1200mg
 • Vitamine B5 8 mg

TestoPrime bevat krachtige en natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat het een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen biedt, vooral voor degenen onder u die zich snel moe voelen vanwege uw lage testosteron.

TestoPrime-supplementen worden geleverd met een levenslange geld-terug-garantie, dus u kunt niet fout gaan bij het PROBEREN van TESTOPRIME.

Klik hier om de officiële TestoPrime-website te bezoeken

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *