8 Natuurlijke Manieren om het Testosteronhormoon te Verhogen

NATUURLIJKE MANIEREN OM TESTOSTERON TE VERHOGEN

Verlaagde testosteronniveaus worden door de meeste mannen soms niet gerealiseerd, dus denken ze dat het goed gaat. De daling van de testosteronniveaus is een van de oorzaken die worden beïnvloed door de levensstijl van elke man, vooral voor degenen die geen gezonde levensstijl hebben.

Als u het gevoel heeft dat u zich snel moe of slaperig voelt als u klaar bent met eten, uw lichaam te zwaar is, vooral in de maag, moeite heeft om af te vallen, dan zijn dit tekenen dat u een verlaagd testosterongehalte heeft.

Wanneer u de leeftijd van 30-40 jaar bereikt, is een verlaging van de testosteronspiegel normaal, maar als u deze negeert, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Waarom is Testosteron Belangrijk?

Testosteron is een zeer belangrijk hormoon voor mannen. De productie van testosteron zal toenemen naarmate een man ouder wordt en zal enkele fysieke veranderingen beïnvloeden.

De aanmaak van dit hormoon zal duren tot de man de leeftijd van 30 jaar bereikt, waarna de aanmaak van testosteron op natuurlijke wijze zal afnemen.

Dit hormoon heeft verschillende belangrijke rollen in het mannelijk lichaam, vooral met betrekking tot de ontwikkeling van het voortplantingssysteem. Daarnaast heeft het hormoon testosteron ook een functie bij de vorming van botdichtheid en spierkracht.

Vanwege het belang van het hormoon testosteron voor mannen, moeten we weten hoe we de testosteronspiegel goed kunnen houden en de hoeveelheid neemt niet af. Hier zijn enkele manieren die u in uw leven kunt toepassen om het hormoon testosteron te verhogen.

1. Zorg voor voldoende slaap

Als je niet genoeg slaapt, is vermoeidheid niet het enige dat je voelt. Gebrek aan slaap kan invloed hebben op de manier waarop uw hele lichaam functioneert, en zelfs een gebrek aan slaap kan uw hormonen beïnvloeden.

Een studie van de University of Chicago heeft uitgewezen dat de testosteronniveaus kunnen dalen bij mannen die slaapgebrek hebben.

Dit betekent dat slaap essentieel is voor meer dan alleen je energieniveau, en het kan een verschil maken bij het in balans brengen van je hormonen. Door van slaap een prioriteit te maken, kan het testosteronniveau op peil blijven. Volwassenen hebben elke nacht minimaal 7 tot 8 uur slaap nodig.

2. Oefening en gewichtheffen

Regelmatige lichaamsbeweging kan een rol spelen bij het herstellen van de testosteronniveaus bij mannen en het verminderen van de symptomen van een laag testosteron. Het is bekend dat regelmatige lichaamsbeweging de testosteronniveaus aanzienlijk kan verhogen.

Dit wordt ondersteund door een onderzoek van de National Institutes of Health, waaruit bleek dat mensen die regelmatig aan lichaamsbeweging deden, hogere testosteronniveaus hadden.

3. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet

Onderzoek heeft al lang aangetoond dat goed eten essentieel is voor het handhaven van de testosteronniveaus en de algehele gezondheid. Volgens een onderzoek van de National Institutes of Health kunnen lage testosteronniveaus en overgewicht leiden tot verschillende ontstekingsaandoeningen en een verminderde neurologische functie.

Het beste dieet is er een dat voornamelijk hele voedingsmiddelen bevat. Evenals het aanbieden van een balans tussen vet, koolhydraten en eiwitten. Het eten van een gezond en voedzaam dieet kan alle hormoonspiegels in het lichaam in evenwicht houden.

4. Minimaliseer stress

Onderzoek wijst altijd op de gevaren van langdurige stress die de niveaus van het hormoon cortisol kunnen verhogen. Een onnatuurlijke toename van cortisol kan testosteron snel verlagen.

Hoge stress en cortisol kunnen ook de gewichtstoename en de opslag van schadelijk lichaamsvet rond de inwendige organen bevorderen. Voor een optimale gezondheid en hormoonspiegels, moet je proberen om repetitieve stress in het leven te verminderen.

Concentreer je ook op een dieet gebaseerd op volwaardige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, goede slaap, geluk en een uitgebalanceerde levensstijl.

5. Altijd aan

Uit een onderzoek in het European Journal of Applied Physiology bleek dat hoe actiever iemand is, hoe meer testosteron hij heeft. Vooral voor degenen onder u die niet graag sporten. Zorg ervoor dat u andere fysieke activiteit verhoogt.

Een andere studie van het tijdschrift National Institutes of Health toonde aan dat het verhogen van fysieke activiteit gunstiger was dan afvallen om het testosteron te verhogen.

6. Zonnebaden of vitamine D aanvullen

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine D verschillende gezondheidsvoordelen heeft en ook kan functioneren als een natuurlijke testosteronbooster. Een studie gepubliceerd door de National Institutes of Health, vond dat suppletie met ongeveer 3.000 IE vitamine D3 per dag de testosteronniveaus met ongeveer 25 procent verhoogde.

Bij oudere mensen optimaliseren vitamine D en calcium ook de testosteronniveaus, wat leidt tot een verminderd risico op ziek worden.

Om het testosteron te verhogen en van de andere voordelen van vitamine D te profiteren, kunt u proberen wat blootstelling aan de zon te krijgen of dagelijks ongeveer 3.000 IE vitamine D3-supplementen te nemen.

7. Vermijd drugs- en alcoholmisbruik

Misbruik van illegale drugs en alcoholische dranken is in verband gebracht met verlaagd testosteron. Volgens het National Institute of Alcohol Abuse and Alcoholism beïnvloedt alcoholgebruik de klieren en hormonen die betrokken zijn bij de reproductieve gezondheid van mannen.

Bovendien kan alcohol een laag testosterongehalte veroorzaken. Vanwege de effecten op het lichaam, waaronder het veroorzaken van hormonale reacties en schade aan lichaamscellen.

8. Neem natuurlijke testosteronboosters

Er zijn veel manieren om het testosteron te verhogen. Een daarvan, door gezond voedsel te eten dat rijk is aan voedingsstoffen. Volgens onderzoek hebben voedingsfactoren invloed op de algehele hormonale balans in het lichaam.

Hier zijn enkele natuurlijke ingrediënten waarvan wordt aangenomen dat ze de testosteronniveaus in het lichaam verhogen, zodat de gezondheid van het lichaam op de juiste manier wordt gehandhaafd.

1. Gember
Er zijn natuurlijke testosteronverhogende voedingsmiddelen die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Een studie gepubliceerd door de National Institutes of Health bij onvruchtbare mensen vond dat gember de testosteronniveaus tot wel 17% kan verhogen en de niveaus van een ander belangrijk geslachtshormoon kan verhogen.

2. Tonijn
Tonijn is een vis met een hoog vitamine D-gehalte. Door tonijn te eten, wordt de gezondheid van het mannelijke hormoon testosteron in stand gehouden. Deze eiwitrijke vis is bovendien caloriearm.

Of het nu gaat om tonijn die in blik of vers is verpakt, het eten ervan kan de testosteronniveaus in het lichaam verhogen. Eén portie tonijn kan aan uw dagelijkse vitamine D-behoefte voldoen.

Als je niet van tonijn houdt, zijn vissen zoals sardines of zalm ook rijk aan vitamine D.

Eet deze vissen echter niet te veel; twee of drie porties per week is meer dan genoeg. Dit komt omdat zeevruchten het potentieel hebben om kwik te bevatten dat schadelijk is voor het menselijk lichaam.

3. Oesters
Oesters bevatten meer zink (zink) dan andere voedingsmiddelen. Het zinkgehalte is erg belangrijk voor de gezondheid van het sperma en de mannelijke voortplantingsfunctie.

Als u een tekort aan zink heeft, kan uw lichaam hypogodanisme ervaren (een aandoening waarbij het lichaam van een man niet genoeg testosteron aanmaakt). In feite is er een risico op impotentie bij een tekort aan zink.

Voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte en peulvruchten zijn andere voedingsmiddelen die zink bevatten, en we kunnen ze consumeren.

4. Amandelen
Amandelen bevatten hoge niveaus van het mineraal zink, waarvan bekend is dat het de testosteronniveaus verhoogt bij mensen met een zinktekort.

Als u een tekort aan zink heeft, kan het voorkomen dat de hypofyse verschillende belangrijke hormonen afgeeft om de aanmaak van testosteron te stimuleren.

Door zinkrijk voedsel te eten, kunt u ervoor zorgen dat dit niet gebeurt en een daling van uw testosteronniveaus voorkomen.

5. Spinazie

Spinazie wordt al lang beschouwd als een van de beste testosteronverhogende gezonde voedingsmiddelen.
Spinazie is een natuurlijke bron van magnesium waarvan is aangetoond dat het een positieve correlatie heeft met de testosteronniveaus.
Spinazie bevat ook vitamine B6 en ijzer, beide uitstekende testosteronboosters.

6. Haver
Haver is een uitstekende bron van B-vitamines die de sleutel zijn tot een goede testosteronproductie. Er zijn een aantal verschillende B-vitamines, waarvan er vele worden aangetroffen in testosteronverhogende voedingsmiddelen.

De B-vitamine die een directe rol speelt bij de aanmaak van testosteron, is vitamine B6, dat de aanmaak van oestrogeen onderdrukt en zo helpt de testosteronniveaus te verhogen.

Haver is een uitstekende bron van verschillende B-vitamines en is daarom een ​​van de beste testosteronverhogende voedingsmiddelen.

7. Knoflook

Knoflook bevat een stof genaamd allicine die nuttig kan zijn voor het verlagen van je cortisolspiegel.

Cortisol wordt geproduceerd in de bijnieren, waar de productie van testosteron plaatsvindt.

Wanneer je lichaam onder stress staat, produceert het cortisol en dit heeft invloed op andere lichaamsfuncties, waaronder de aanmaak van testosteron.

Door de hoeveelheid cortisol in uw systeem te verminderen, kan testosteron dus effectiever door de bijnieren worden geproduceerd.

Dus hoewel knoflook zelf niet werkt als een testosteronverhogend voedingsmiddel, is het een cortisolverlager en daardoor verhoogt het de testosteronniveaus.

8. Eieren

Eieren zijn een fantastische bron van eiwitten, cholesterol, vitamine D en omega-3 vetzuren, die allemaal helpen bij de productie van testosteron.

Eieren zijn een zeer veelzijdig ingrediënt en niet alleen helpen ze de testosteronniveaus te verhogen, het eiwit in hen helpt ook bij het opbouwen van spieren.

Zijn de Ingrediënten Voldoende? Waarom zou u Supplementen Overwegen?

TestoPrime NederlandSommige van de bovenstaande voedingsingrediënten zijn voedselbronnen die u kunnen helpen de testosteronniveaus in het lichaam te verhogen. U moet echter overwegen om een ​​meer complete voedingsinname toe te voegen als u de testosteronproductie sneller en legaal wilt verhogen door supplementen te nemen.

Een van de testosteronverhogende supplementen die het vertrouwen van veel klanten heeft gewonnen omdat het een positief effect heeft op het verhogen van de testosteronproductie, is TESTOPRIME.

Naast het gebruik van TestoPrime-supplementen ter aanvulling van de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft, wordt van u verwacht dat u uw levensstijl verandert om gezonder te worden.

Door vaker te sporten, op je voeding te letten en alcohol en roken te vermijden, kun je een veel gezonder lichaam krijgen.

Hoewel de testosteronniveaus afnemen als gevolg van de leeftijd, zullen testosteronboosters deze daling overwinnen.

Hoe kan TestoPrime helpen?

TestoPrime is een supplement ontworpen voor mannen die symptomen van verlaagde testosteronniveaus in het lichaam ervaren. Mannen van 30-40 jaar kunnen symptomen van verminderd testosteron ervaren, en dat is normaal.

Maar het mag niet alleen worden gelaten omdat het uw dagelijkse activiteiten kan verstoren. Veelvoorkomende symptomen die veel mannen ervaren wanneer het testosteron laag is, zijn vermoeidheid, verlies van motivatie, verminderde zin in seks.

Daarom is TestoPrime er om u te helpen zwakke energie terug te krijgen, uw libido te verhogen en de stemming te verbeteren door de productie van testosteron in het lichaam te verhogen.

Voordelen van het nemen van TestoPrime

TestoPrime is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten waarvan is getest dat ze een positief effect hebben op het verhogen van het testosteronhormoon. Dit zijn de voordelen die u kunt krijgen als u TestoPrime gebruikt.

1. Verhoogt de testosteronniveaus tot 40%
2. Vermindert het stresspercentage met 71,6%
3. Verhoogt de duurzaamheid tot 92,2%
4. Verbrand lichaamsvet tot 16%
5. Verhoogde vet-naar-energieconversie tot 12%
6. Verhoogt spiergroei en kracht tot 138,7%

Waarom is TestoPrime zo Effectief?

In slechts een paar weken zult u de voordelen voelen van het gebruik van TestoPrime. De vraag is wat TestoPrime zo effectief maakt in het leveren van alle voordelen die het u te bieden heeft?

De belangrijkste factor die TestoPrime zo effectief maakt, is de selectie van de juiste en natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat dit supplement positieve resultaten oplevert voor klanten. Een van de belangrijkste ingrediënten die krachtig zijn, is D-aspartaat.

D-asparaginezuur is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de productie van luteïniserend hormoon (LH), waar dit hormoon van nature zal helpen het testosteron te verhogen.

Naast D-Asparaat zijn er elf andere krachtige ingrediënten die, wanneer ze worden gecombineerd, buitengewone voordelen bieden, variërend van het verkrijgen van explosieve energie, het helpen bij vetverbranding, het versnellen van spieropbouw, en het uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen nemen dramatisch toe.

Dat is een van de factoren die TestoPrime zo effectief maakt. Bovendien veroorzaakt TestoPrime, omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, geen bijwerkingen die deze gezondheid kunnen verstoren. Het is veilig en legaal.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *